Hotelli-, ravintola- ja catering-ala: 4. Answering the customer’s questions
Englanti » Hotelli-, ravintola- ja catering-ala: 4. Answering the customer’s questions
Tässä osiossa opitaan kertomaan kahvilan tuotevalikoimasta ja vastaamaan kohteliaasti asiakkaan kysymyksiin englanniksi.
4. a) Kirjoita kohteliaat vastaukset englanniksi seuraaviin asiakkaan esittämiin kysymyksiin tai voit halutessasi tehdä sarjakuvan tai videon tilanteista englanniksi. Valmiit vastaukset jätetään Fronterin palautuskansioon tai muuhun sovittuun paikkaan.
- Selvitä listalta kolmen valitsemasi tuotteen raaka-aineet englanniksi ja vastaa asiakkaan kysymykseen: What´s in it? / What does it consist of?
- Do you have anything which is lactose free?
- Do you have anything which is gluten free?
- What would you recommend for a vegetarian?
- What kind of Finnish specialities do you have?
- Excuse me, where is the toilet?
b) Kerro Facebookin “Working in a café” -keskusteluryhmässä minkälaisia erilaisia kahvijuomia sinun työpaikallasi on tarjolla ja osaatko jo valmistaa niitä. Kerro lisäksi mitä suomalaista erikoisuutta suosittelisit ulkomaiselle asiakkaalle oman työpaikkasi tuotevalikoimasta ja kommentoi muiden suosittelemia tuotteita.
Päivitetty: 05.07.2016