Hotelli-, ravintola- ja catering-ala: 1. Vocabulary for customer service

Englanti » Hotelli-, ravintola- ja catering-ala: 1. Vocabulary for customer service

Tässä osiossa tutustutaan kahvilassa työskentelyssä tarvittavaan perussanastoon englanniksi. Opeteltavia sisältöjä ovat leipomotuotteet, juomat ja suomalaiset marjat. Opit myös asiakaspalvelussa tarvittavia kohteliaisuusfraaseja ja hyödyllisiä lauseita.

1. a) Tutustu itsenäisesti tarvittavaan englannin kielen sanastoon lukemalla ja kuuntelemalla oheisissa linkeissä olevat sanat. Opiskele ja harjoittele sanoja sivun ylälaidassa olevien Flashcards-, Learn- ja Speller-toimintojen avulla. Voit pelata sanoilla Scatter- ja Gravity-toimintojen avulla. Testaa lopuksi osaamistasi tekemällä Test-osio ja lähetä testien tulokset opettajalle ennalta sovitulle alustalle.

Opeteltavat sanat löytyvät seuraavista linkeistä:

 

b) Harjoittele itsenäisesti asiakaspalvelussa tarvittavaa englannin kieltä. Tehtävissä opetellaan muun muassa kohteliaisuusfraaseja, puhelimessa hyödyllisiä lauseita ja neuvojen antamista. Tehtävät on mahdollista tehdä vähitellen eri päivinä. Voit ennen tehtäviä tutustua eri ammattialojen kieleen Yle.fi/Oppiminen-sivuilla olevien videolinkkien välityksellä.

Päivitetty: 05.07.2016