Käyttöehdot

Opi oppimaan » Käyttöehdot

Tekijät

Kati Grommi 2016
kati.grommi@eduvantaa.fi

Mirjami Rossi-Mäenpää 2016
mirjami.rossi-maenpaa@eduvantaa.fi

Tuottanut:

Vantaan ammattiopisto Varia, Oppimobiili -hanke 2014 - 2016.

Lisätietoja:

Ulriikka Savela-Huovinen, projektipäällikkö 2014 - 2015
Anna Kepanen, projektipäällikkö 2016
etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Pekka Hirvonen, tekninen tuki
etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Verkkovariassa opiskeltavat sisällöt ja oppimisen ohjauksen tuki on tarkoitettu opetuskäyttöön tai henkilökohtaiseen käyttöön sekä opettajille että opiskelijoille. Sivustoa on tuotettu Vantaan ammattiopiston Varian OPPImobiili –hankkeessa, joka kuuluu  Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaan nuorten työpaikalla tapahtuvan oppimisen edistämisen ja työn ja koulutuksen joustavan yhdistämisen toimenpideohjelmaan. Nuorten oppisopimuskoulutuksen ja työssäoppimisen toimenpideohjelma (2014 – 2016) on osa nuorisotakuuta.

Tämän verkkototeutuksen tekijänoikeuksien haltija, on luovuttanut verkkototeutuksen oppisisällöt vapaasti käytettäväksi CC-BY-SA –lisenssillä, joka tarkoittaa että voit vapaasti:

Jakaa ja kopioida aineistoa ja levittää sitä edelleen missä tahansa välineessä ja muodossa. Muunnella, remiksata ja muokata aineistoa sekä luoda sen pohjalta uusia aineistoja missä tahansa tarkoituksessa, myös kaupallisesti.

Lisenssinantaja ei voi peruuttaa näitä oikeuksia niin kauan kuin noudatat lisenssin ehtoja.

Sinun on mainittava lähde asianmukaisestitarjottava linkki lisenssiin sekä merkittävä, mikäli olet tehnyt muutoksia.Voit tehdä yllä olevan millä tahansa kohtuullisella tavalla, mutta et siten, että annat ymmärtää lisenssinantajan suosittelevan sinua tai teoksen käyttöäsi. Jos muokkaat aineistoa, taikka luot sen pohjalta uusia aineistoja, sinun on jaettava tuotoksesi samalla lisenssillä kuin alkuperäistä aineistoa.

cc_by_sa

Päivitetty: 28.06.2016